Ενας ιδιοκτήτης οίκων ανοχής θέλει να μπει στη Γερουσία των ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας ιδιοκτήτης οίκων ανοχής θέλει να μπει στη Γερουσία των ΗΠΑ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ανθρώπους από πολλούς χώρους, να κάνουν στροφή προς την πολιτική, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ωστόσο, το φαινόμενο του Dennis Hof είναι πραγματικά μοναδικό.

Ο 69χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας οίκων ανοχής, μετά το πέρασμα του από τον χώρο της showbiz και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά CatHouse, έχει πλέον βάλει... πλώρη για τον κόσμο της πολιτικής. Στόχος του, να γίνει γερουσιαστής στην θέση του Δημοκράτη Harry Reid, ο οποίος αποσύρεται από την Γερουσία το 2016.

Ο Hof έγινε πρόσφατα μέλος του φιλελεύθερου Libertarian Party, ενώ στοχεύει από την νέα χρονιά να γίνει ο νέος εκπρόσωπος της Νεβάδα στην Γερουσία. «Είναι ώρα να καταλάβουν στην Ουάσινγκτον τί σημαίνει Νεβάδα» τονίζει ο 69χρονος.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης οίκων ανοχής θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα, αλλά και την οργάνωση, της καμπάνιας του, αφού όπως δήλωσε «έχει αρκετά λεφτά και γυναίκες για να το κάνει». Τόνισε μάλιστα πως μπορεί να έχει 99 προβλήματα, αλλά τα λεφτά και οι γυναίκες δεν είναι κάποιο από αυτά.

Η αύξηση της φορολογίας φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος που ώθησε τον Hof προς την πολιτική. Μάλιστα όταν αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα, είπε: «Eίναι ώρα για έναν businessman να μπει στην πολιτική. Από τους ανθρώπους που υπερψήφισαν αυτούς τους φρικτούς φόρους, μόνο τέσσερις είχαν κάποτε τη διαχείριση μισθοδοσίας για την επιχείρησή τους».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αρκετοί από τους πελάτες των οίκων ανοχής του, του εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν είτε οικονομικά είτε με κάποιο άλλο τρόπο, την εκστρατεία του, η οποία δείχνει πως έχει ξεκινήσει... δυναμικά.

Δείτε τον υποψήφιο εκπρόσωπο της Νεβάδα στην Γερουσία:

Ενας ιδιοκτήτης οίκων ανοχής θέλει να μπει στη Γερουσία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ενας ιδιοκτήτης οίκων ανοχής θέλει να μπει στη Γερουσία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ενας ιδιοκτήτης οίκων ανοχής θέλει να μπει στη Γερουσία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dennis Hof Γερουσία οικοι ανοχής Η.Π.Α
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ