Χαμός στο Twitter με τον Πολ Μέισον να αποκαλεί τους οπαδούς του «Ναι» γερμανοτσολιάδες - iefimerida.gr

Χαμός στο Twitter με τον Πολ Μέισον να αποκαλεί τους οπαδούς του «Ναι» γερμανοτσολιάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλύπτοντας εδώ και μήνες τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, ο δημοσιογράφος του Channel 4, Πολ Μέισον έχει, κατά καιρούς, αναπτύξει πολεμική δράση μέσω του Twitter.

Ως βασικός υποστηρικτής των κυβερνητικών θέσεων, δεν έχει διστάσει να συγκρουστεί με δημοσιογράφους και μπλόγκερ που έχουν αντίθετη άποψη. Το βράδυ της Τρίτης, έφτασε, στο σημείο να αποκαλέσει τους υποστηρικτές του «Ναι», στο πρόσφατο δημοψήφισμα, «γερμανοτσολιάδες».

Ο Πολ Μέισον είχε μια πολύ θερμή συζήτηση, στο Twitter με τον μπλόγκερ @GreekAnalyst. Ο τελευταίος ασκούσε κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για τη στρατηγική της με τον Μέισον να απαντάει πως «ευτυχώς ο ελληνικός λαός έχει περισσότερο θάρρος από τη δική σου συρρικνωμένη ομάδα των γερμανοτσολιάδων».

Ο GreekAnalyst απάντησε στον Μέισον ότι γερμανοτσολιάς θεωρείται ο προδότης που είναι υπέρ της Γερμανίας για να υπάρξει νέα απάντηση από τον Μέισον που του έγραψε: «Αυτό δείχνει ότι δεν είσαι Έλληνας, αλλά συνεργάτης των Ναζί».

Χαμός στο Twitter με τον Πολ Μέισον να αποκαλεί τους οπαδούς του «Ναι» γερμανοτσολιάδες  | iefimerida.gr 0
Χαμός στο Twitter με τον Πολ Μέισον να αποκαλεί τους οπαδούς του «Ναι» γερμανοτσολιάδες  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter Πολ Μέισον δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ