Γεννηματά: Ο Τσίπρας πήγε με εντολή για συμφωνία και γύρισε με τελεσίγραφο - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ο Τσίπρας πήγε με εντολή για συμφωνία και γύρισε με τελεσίγραφο

gennimata
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κάλεσε να πει το μεγάλο «Ναι» στην Ευρώπη και στο ευρώ καθώς «έφτασε η ώρα της μεγάλης απόφασης».

«Μετά την οικτρή αποτυχία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαιτούνται αποφάσεις δύσκολες, επώδυνες, αλλά αναγκαίες και σωτήριες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Απομένουν μόνο 5 ημέρες» υποστήριξε, λίγες ώρες πριν την νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Οπως επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά «ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας προσωπικά και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορούν πια να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να μεταθέτουν τις ευθύνες τους σε άλλους. Αντί να φέρει την συμφωνία που είχε υποσχεθεί γύρισε με τελεσίγραφο».

Οπως είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή, Τα διλήμματα είναι δραματικά! Έφτασε η ώρα της αλήθειας, η ώρα της μεγάλης απόφασης. Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχει πια μια και μόνη επιλογή, μια και μόνη εντολή, ένα και μόνο δρόμο: Να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο ευρώ. Να καταθέσει ολοκληρωμένη και συνεκτική πρόταση για μια λυτρωτική συμφωνία».

Υπενθύμισε ότι στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών πριν από 3 ημέρες ο κ. Τσίπρας έχει δεσμευθεί να φέρει λύση, που ακυρώνει την ρήξη και το Grexit και θα κατοχυρώνει τη θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο ευρώ.

Προειδοποίησε πως «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει «λευκή επιταγή», στον κ. Τσίπρα, στην κυβέρνησή του και σε κανέναν άλλον, για επιλογές , πρωτοβουλίες, παραλείψεις και παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων» και πως «δεν πρόκειται να γίνει άλλοθι σε σκοτεινά διπλά σχέδια με σκοπιμότητες και κρυφές ατζέντες. Ήταν και είναι απέναντι στους ριψάσπιδες, στους τυχοδιώκτες και τους ψευτοπατριώτες. Γιατί οι πράξεις τους αντικειμενικά ισοδυναμούν με προδοσία και καταστροφή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ