Νέα συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» την Πέμπτη στις 19:30 στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Νέα συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» την Πέμπτη στις 19:30 στο Σύνταγμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής, η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» καλεί τους πολίτες να δώσουν βροντερό παρών στη νέα συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 19:30 στο Σύνταγμα.

«Η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή. Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες όλων μας απέναντι στην ιστορία τεράστιες. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε να χαθεί η μεγαλύτερη κατάκτηση από το τέλος της χαμένης δεκαετίας των πολέμων. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν που θέλουν κάποιοι με δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν.

»Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί. Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά» αναφέρουν οι επικεφαλής της κίνησης στο κάλεσμα που απευθύνουν μέσω Facebook στο οποίο τονίζουν ότι «Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μένουμε Ευρώπη συγκέντρωση Σύνταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ