Μπέτελ και Φάιμαν: Μπορεί να μην γίνει η Σύνοδος της Κυριακής - iefimerida.gr

Μπέτελ και Φάιμαν: Μπορεί να μην γίνει η Σύνοδος της Κυριακής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία διορία για την Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί λύση στην κρίση, είναι η Κυριακή. Δύο ηγέτες της ευρωζώνης όμως δήλωσαν ότι η Σύνοδος των 28 εκείνης της ημέρας μπορεί να μην γίνει.

Οι ηγέτες του Λουξεμβούργου και της Αυστρίας άφησαν ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο. «Μπορεί να αποφευχθεί αν η Ελλάδα δώσει ένα καλό πλάνο», είπε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Σαβιέ Μπέτελ. «Θα έχουμε καθαρή εικόνα το Σάββατο για το αν θα γίνει η Σύνοδος την Κυριακή», είπε από την πλευρά του ο Καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν.

Ο Guardian έκανε όμως μία δυσοίωνη πρόβλεψη, σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις. «Αυτό σημαίνει όμως ότι αν η Σύνοδος γίνει τελικά, μπορεί να είναι προκειμένου να συζητηθεί η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ», σχολίασε η βρετανική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαβιέ Μπετέλ grexit σύνοδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ