Ηττα για Παναθηναϊκό και μέτρια εικόνα με την Κλαμπ Μπριζ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηττα για Παναθηναϊκό και μέτρια εικόνα με την Κλαμπ Μπριζ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Κλαμπ Μπριζ σε φιλικό και έδειξε μέτρια εικόνα στην ήττα με 2-1 εμφανώς κουρασμένος από τις πρώτες ημέρες προπονήσεων στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ, αλλά οι Ντιαμπί (με το χέρι) και Ντεφό έφεραν τα πάνω-κάτω. Πολλά προβλήματα και κενά στην άμυνα, με τον Κοτσόλη να σώζει σε πολλές περιπτώσεις, «θέμα» και στη δημιουργία φάσεων, όπου ουσιαστικά μετά το 30’ δεν υπήρχε ρυθμός για την ελληνική ομάδα και δεν απείλησε.

Δεν αγωνίστηκαν για τον ΠΑΟ οι Εσιέν, Βέμερ, Νάνο, Στιλ και Κλωναρίδης.

Στο πρώτο μέρος έπαιξαν οι: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Δώνης, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καλτσάς, Καρέλης.

Στο δεύτεροι οι: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος (75’ Θελάντερ), Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Νίνης, Λαγός, Μπεργκ, Καλτσάς (67’ Αγγελόπουλος)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ