Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μιλιβόγεβιτς - iefimerida.gr

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μιλιβόγεβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ολυμπιακό παραμένει οριστικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αφού στο κενό έπεσε και η τελευταία πρόταση της Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του.

Ο Σέρβος μέσος δεν θα γίνει τελικά κάτοικος της Κωνσταντινούπολης αφού ο Ολυμπιακός έδειξε αδιαπραγμάτευτος όσον αφορά την τιμή του. Οι ερυθρόλευκοι δεν έπεσαν κάτω από τα 8 εκ. Ευρώ, τα οποία ζητούσαν εξαρχής και παρά την πρόθεση των Τούρκων να ανέβουν κοντά στα 7 εκ. τίποτα τελικά δεν καρποφόρησε. Η κίνηση της Φενέρ μάλιστα να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό χάφ της Σάο Πάολο Ζόζεφ Ντε Σόουζα, δείχνει ότι πλέον δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς, για τον οποίο ο Ολυμπιακός πλήρωσε 2,5 εκ. στην Αντερλεχτ ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του.

Η παραμονή του Σέρβου σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ίσως να μην κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου με δεδομένο ότι εξελίσσεται θεαματικά και η αποθεραπεία του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς των νταμπλούχων στο Τσάμπιονς Λιγκ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ