Η τελετή παράδοσης Βαρουφάκη-Τσακαλώτου -Εμεινε γυμνός ο Γιάνης [εικόνα] - iefimerida.gr

Η τελετή παράδοσης Βαρουφάκη-Τσακαλώτου -Εμεινε γυμνός ο Γιάνης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άλλη τελετή παράδοσης φαντάστηκε ο σκιτσογράφος Ηλίας Μακρής στην «Καθημερινή». Μαζί με την ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Οικονομικών, ο Βαρουφάκης παρέδωσε στον διάδοχό του και τα στυλιστικά του όπλα.

Η τελετή παράδοσης Βαρουφάκη-Τσακαλώτου -Εμεινε γυμνός ο Γιάνης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Δηλαδή, τα κολασμένα πουκάμισα, το φουλάρι Μπέρμπερι, το σακάκι με την κόκκινη ρίγα. Ολα όσα τον βοήθησαν τους τελευταίους 5 μήνες να μεταβληθεί από έναν «εκκεντρικό Μαρξιστή» σε ροκ σταρ των Eurogroup και των τηλεοράσεων όλου του πλανήτη.

Βέβαια, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ένας θεωρητικός μαρξιστής χαμηλών τόνων. Ντύνεται με ένα σχεδόν φοιτητικό στυλ ξένων πανεπιστημίων και αποφεύγει τις μεγαλόστομες δηλώσεις και την υπερέκθεση στα μίντια.

Τα ελληνικά του είναι εξίσου σπαστά με αυτά του Βαρουφάκη, αλλά οι ομοιότητες σταματούν εδώ, στην εξωτερική εμφάνιση τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ