Εθνική για πρόκριση στην πρεμιέρα του Euro U19 - Χαμηλοί τόνοι από Γκούμα - iefimerida.gr

Εθνική για πρόκριση στην πρεμιέρα του Euro U19 - Χαμηλοί τόνοι από Γκούμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Γιάννης Γκούμας έπειτα από τη νίκη της Ελλάδας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 κόντρα στην Ουκρανία με σκορ 2-0.

Το ξεκίνημα της Εθνικής στη Βέροια δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Νίκη με καθαρό σκορ, μηδέν παθητικό και μια εμφάνιση, η οποία σε γενικές γραμμές άφησε ικανοποιημένο τον Ελληνα τεχνικό.

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Οι Ουκρανοί μάς δυσκόλεψαν αρκετά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν την κατοχή στην αρχή του ματς, όμως εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε στην πρώτη καλή μας στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και στο τέλος να πάρουμε μια σπουδαία νίκη, με καλό σκορ. Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια και να έχουμε καθαρό μυαλό, καθώς δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή και το πάθος τους στον αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Εθνική σκόραρε με τους Ορφανίδη στο 20ο και Καραχάλιο στο 76ο λεπτό, αφήνοντας στους Ουκρανούς μια γλυκόπικρη γεύση αφού από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία όμως δεν κατάφεραν ούτε να απειλήσουν αλλά ούτε και να αποφύγουν τα κενά στην αμυντική τους γραμμή.

Η επόμενη αναμέτρηση της Εθνικής μας είναι την Πέμπτη στις 22:00 κόντρα στην Αυστρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Νέων euro ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ