Γκραφιτάδες θα βάλουν χρώμα στην Αττική Οδό - iefimerida.gr

Γκραφιτάδες θα βάλουν χρώμα στην Αττική Οδό

Living Colour Graffiti Jam event
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με τη Montana Germany, το Hip Hop Shop, το Revolt Shop και την Innersense Productions παρουσιάζουν ένα ολοήμερο, πολυθεματικό graffiti event την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στην έξοδο της Αττικής Οδού «Λεωφ. Κύμης».
To Living Colour Graffiti Jam event θα εριλαμβάνει μια πλήρη εικαστική αναμόρφωση του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος βρίσκεται παράλληλα με την Αττική Οδό, στο ύψος της εξόδου της Λεωφόρου Κύμης (κοντά στο γήπεδο «Κύμης», στην συμβολή των οδών Φιλικής Εταιρίας και Καλαβρύτων).
Περισσότεροι από Έλληνες Graffiti Artists θα συγκεντρωθούν, θα δημιουργήσουν και θα συμβάλλουν και αυτοί στην μεταμόρφωση του τοίχου της Αττικής οδού, από έναν γκρίζο άψυχο τοίχο, σε έναν καμβά γεμάτο χρώματα, που θα «φωνάζει» ζωή.
Στο event θα συμμετάσχει και ένας εκ των κορυφαίων Graffiti Artists στον κόσμο, ο πασίγνωστος ATOM από την Γερμανία, μέλος της Montana Writers Team, ενώ παράλληλα το event θα πλαισιωθεί από DJ sets με guests της urban & steet noize σκηνής όπως οι DJ Noiz, DJ Kitten, Junior SP., Cryogenics, κ.ά., ενώ στον χώρο θα υπάρχει και Half Pipe BMX Ramp και εγκατάσταση Skate Fun Boxes, με ελεύθερη συμμετοχή.

Συμμετέχουν οι: ALEX MARTINEZ, AMOK, APTEMIOS, ARMS, ASOD, BEAR, BRAIN, BRAZE, BOR, BROKE, CAZE, CHINA, DASK, DAIL, DAVER, DEE 71, DIE, DREKS, ECONE, FER, FLETS, HOLY, ICOS, ICNOC, INO, INSANE, INTS, JASE, JASONE, JOOKI, JORZ, KEBZER, KRASE, LEO, LOL, LUNE, MARK, MEIZAR, MERLIN, MINT, MOKA, MUFA, NAIS, NIKOUE, NISER, NOTO, NOONE, NUKIS, NUMOS, OPEK, OTHES, OZONE, PALAD1N, RABEET, RAIDEN, RASEL, REIS, RIO, RISK, SAKE, SAME, SENOR, SER, SHOCK, SHUEN, SIEMOR, SINKE, SKERBI, SMART, SOIK, SPARK, SPAWN, SPEG, TAZE, TAM, TONES, TUIYO, TWELVE, VOIS, WER, YOKER, ZEST, ZITER, ZOR, κ.ά.

Το event θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής και θα συνεχιστεί μέχρι την δύση του ηλίου και φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ