Κουτσούμπας σε πολιτικούς αρχηγούς: «Ρε παιδιά, ό,τι και να πείτε θα διαφωνήσω, δεν με αφήνετε να φύγω;» - iefimerida.gr

Κουτσούμπας σε πολιτικούς αρχηγούς: «Ρε παιδιά, ό,τι και να πείτε θα διαφωνήσω, δεν με αφήνετε να φύγω;»

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas/SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ατάκα του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών έσπασε για λίγο το πρωτόκολλο των συνομιλιών και προκάλεσε χαμόγελα.

Με τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να φαίνεται από τις πρώτες στιγμές ότι θα είναι πολύωρη και με τη βεβαιότητα πως το ΚΚΕ δεν θα συμφωνήσει σε καμία από τις προτάσεις των υπολοίπων κομμάτων ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε, αστειευόμενος, να αποδεσμευτεί.

Ωστόσο η ατάκα που είπε προς τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς προκάλεσε χαμόγελα.

«Ρε παιδιά ό,τι και να πείτε θα διαφωνήσω, δεν με αφήνετε να φύγω;», είπε ο γγ του ΚΚΕ.
Φυσικά δεν αποχώρησε ο κ.Κουτσούμπας παρά μόνο όταν ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, σχεδόν 7 ώρες αργότερα.

Μιλώντας μπροστά στο προεδρικό μέγαρο, ο γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε ότι διαφωνεί με όλες τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών, το οποίο δεσμεύει την κυβέρνηση για άμεση συμφωνία με τους δανειστές και παραμονή στο ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ