Οσμπορν: Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στην Ελλάδα αν δεν φανούν σημάδια συμφωνίας - iefimerida.gr

Οσμπορν: Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στην Ελλάδα αν δεν φανούν σημάδια συμφωνίας

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφή προειδοποίηση, ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα επιδεινωθεί ραγδαία αν δεν φανούν ίχνη συμφωνίας, έδωσε ο Τζορτζ Οσμπορν.

Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρας, τόνισε αρχικά ότι η Ελλάδα είναι περήφανο έθνος και επί μακρόν σύμμαχος της Βρετανίας. «Σεβόμαστε την απόφαση του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Συνέχισε όμως λέγοντας ότι αυτή είναι μία κρίσιμη στιγμή για την κατάσταση στην Ελλάδα. «Κανείς δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις. Η κατάσταση κινδυνεύει να πάει από το κακό στο χειρότερο», είπε, σημειώνοντας ότι φθίνουν οι προοπτικές για μία ευτυχή κατάληξη στις συζητήσεις για την ελληνική κρίση. «Η οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί ραγδαία αν δεν υπάρχουν σημάδια συμφωνίας στην αυριανή σύνοδο», πρόσθεσε ο Τζορτζ Οσμπορν, που για μία ακόμη φορά συμβούλευσε τους Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα να έχουν μαζί τους αρκετά χρήματα και φάρμακα για να καλύψουν τη διαμονή τους εκεί.

Οταν ρωτήθηκε για το αν έχει έρθει η ώρα να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσουν οι Ελληνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Όσμπορν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ