Reuters: Παράταση της τραπεζικής αργίας για λίγες ακόμη ημέρες - iefimerida.gr

Reuters: Παράταση της τραπεζικής αργίας για λίγες ακόμη ημέρες

(EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ετοιμάζει η κυβέρνηση, με την οποία θα παρατείνεται για μερικές ημέρες ακόμη η τραπεζική αργία.

Στις 6 μ.μ., θα γίνει σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ανάμεσα στον Δημήτρη Μάρδα και τους τραπεζίτες, για να αποφασιστεί τι θα γίνει. Οπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση δεν θα περιμένει την απόφαση της ΕΚΤ- άλλωστε όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει «παγωμένος» ο ELA- αλλά θα συντάξει νέα ΠΝΠ, με την οποία θα παρατείνεται η τραπεζική αργία και το όριο αναλήψεων.

Τέσσερις πηγές του Reuters από τον τραπεζικό τομέα αναφέρουν ότι οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές για τουλάχιστον μερικές ημέρες ακόμη. «Η τραπεζική αργία θα παραταθεί έως την Παρασκευή ή την ερχόμενη Δευτέρα», ανέφερε ανώτατος τραπεζίτης στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραπεζική αργία ΠΝΠ όριο αναλήψεων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ