Ανακρίνονται δυο άντρες και μια γυναίκα για τη ληστεία στο αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Ανακρίνονται δυο άντρες και μια γυναίκα για τη ληστεία στο αεροδρόμιο

Αεροδρόμιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνδρες και μια γυναίκα θεωρούνται βασικοί ύποπτοι και ανακρίνονται από την Ασφάλεια Αττικής για την ληστεία-μαμούθ την Κυριακή, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εκμεταλλευτουν στο έπακρον τα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας του Διεθνή Αερολιμένα αλλά και το τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος το μεσημέρι της Παρασκευής για να ενημερώσει τους υπαλλήλους για την ανακαίνιση στο υποκατάστημα της Άλφα Μπανκ, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι τρεις προσαχθέντες τηρούν προς το παρόν αρνητική στάση αρνούμενοι οποιαδήποτε συμμετοχή στην ιστορία.

Συνεχίζεται η ανάκριση τους-Το χρονικό της υπόθεσης

Συνεχίζεται στην ασφάλεια Αττικής η ανάκριση των τριών υπόπτων για τη ληστεία της Alpha Bank στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν ομολογήσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, υπάρχουν στοιχεία για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Κατά τις ίδιες πηγές πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας και έναν ακόμα άνδρα αλβανικής υπηκοότητας. Στο διαμέρισμα του τελευταίου, στην περιοχή των Εξαρχείων, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε μία τσάντα με ένα εκατομμύριο ευρώ και όπλα. Σημειώνεται ότι η λεία της ένοπλης ληστείας ήταν 1.430.000.00 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρθηκε στην αστυνομία, είχε γίνει τηλεφώνημα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο από ανύπαρκτη εταιρεία που ανέφερε ότι δήθεν δύο υπάλληλοι, που θα φορούσαν φόρμες με κάρτες της εταιρείας, θα πήγαιναν την Κυριακή για κάποιες εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής εμφανίστηκε ένα άτομο με τα στοιχεία που είχαν δοθεί του άνοιξαν οι δύο άντρες και μία γυναίκα υπάλληλοι και προσποιούμενος ότι μελετούσε το χώρο για τις εργασίες έφτασε στο χρηματοκιβώτιο και εκεί με πιστόλι ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, τους ανάγκασε να του δώσουν τον συνδυασμό, τους έδεσε και τους φίμωσε, γέμισε τρεις τσάντες με χρήματα και διέφυγε με ταξί.

Πριν από τρεις ημέρες εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί από τους αστυνομικούς ο οποίος υπέδειξε την περιοχή που άφησε το ληστή ενώ μετά την αξιοποίηση και άλλων στοιχείων προσήχθησαν οι τρεις ύποπτη και ανακρίνονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ταυτότητες των προσαχθέντων, ενώ αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία όταν ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ