Πρώτη προπόνηση για την ΑΕΚ - Ομιλία του Δέλλα στους παίκτες - iefimerida.gr

Πρώτη προπόνηση για την ΑΕΚ - Ομιλία του Δέλλα στους παίκτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της σεζόν 2015-2016 με τον Τραϊανό Δέλλα να φτάνει πρώτος απ' όλους στα Σπάτα στις 07:00 το πρωί και να υποδέχεται όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εκτός από τους παλιούς γνώριμους, στα Σπάτα υπήρχαν νέα πρόσωπα. Πέντε συγκεκριμένα και οι Γκάλο, Άρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Ανδρεόπουλος και Σιμόες. Εκτός από τις παρουσίες υπήρχαν και απουσίες. Πρώτος ο Βάργκας ο οποίος έχει επιπλέον ημέρας άδειας λόγω Κόπα Αμέρικα, και ο Τζεμπούρ που όμως θα είναι κανονικά στην απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του συλλόγου. «Καλή αρχή με υγεία σε όλους θέλω να σας ευχηθώ. Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα. Γενικά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλα λόγια, συγκέντρωση και προχωράμε…»

Λίγα λόγια είπε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες για όλους. Γι’ αυτό μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι χρειαστείτε»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πρώτη προπόνηση Τραϊανός Δέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ