Λαγός: «Πάμε για πρωτάθλημα φέτος»

Το σύνθημα για τη νέα σεζόν έδωσε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Ο διεθνής μέσος οριοθέτησε τους στόχους της φετινής σεζόν, ζητώντας πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι φέτος οι νέες μεταγραφές ολοκληρώθηκαν νωρίς αφού αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο «χτίσιμο» της ομάδας.

«Ολα κυλούν μια χαρά. Η ομάδα έχει κορμό τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ φέτος ενισχυθήκαμε καλά και γρήγορα, είμαστε από νωρίς όλοι μαζί. Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Στόχος δεν είναι μόνο η ευρωπαϊκή πορεία, σίγουρα θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, οι συγκυρίες είναι καλύτερες, γιατί δουλεύουμε καλύτερα, είμαστε από νωρίς όλοι μαζί, έχουν ήδη γίνει μεταγραφές. Ίσως μπορούμε φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο, όλοι αυτό θέλουμε... Σκεφτόμαστε την Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να ζει με την Ευρώπη, δεν γίνεται να πούμε εκεί όχι. Είναι τα πρώτα παιχνίδια που έρχονται και θέλουμε να 'μαστε έτοιμοι για να προκριθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ