Πούλησε σε πελάτισσα γιαούρτι με σπέρμα! - iefimerida.gr

Πούλησε σε πελάτισσα γιαούρτι με σπέρμα!

Γκαρσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήξερε πως να αντιδράσει η άτυχη πελάτισσα παντοπωλείου στις ΗΠΑ, όταν δοκιμάζοντας το γιαούρτι που της πρόσφερε ο υπάλληλος είχε γεύση από σπέρμα!

Ο θρασύτατος υπάλληλος είναι ο Άντονι Γκαρσία και το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο στο παντοπωλείο στο οποίο εργάζονταν στο Αλπουκέρκι των ΗΠΑ. Ο Γκαρσία για άγνωστο λόγο πρόσφερε στην πελάτισσα του μαγαζιού γιαούρτι σε κυπελλάκι αλλά το πλαστικό κουταλάκι που της έδωσε για να το φάει είχε επάνω το σπέρμα του.

Η πελάτισσα με την πρώτη δοκιμή αηδίασε, έφτυσε το γιαούρτι και σκούπισε το στόμα της με το μανίκι της, ενώ κάλεσε και τις αρχές οι οποίες με δείγμα που πήραν από το επίμαχο κυπελλάκι και το κουταλάκι ανακάλυψαν πως όντως περιείχε γεννητικό υλικό του 32χρονου Γκαρσία ο οποίος και συνελήφθη (μολονότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα) με την κατηγορία της αλλοίωσης τροφίμων και της ψευδούς κατάθεσης.
Σήμερα το δικαστήριο του Αλμπουκέρκι έκρινε ένοχο τον Γκαρσία για όλες τις κατηγορίες και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ