Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, στο Μέγαρο Συναυλιών της Βιέννης - iefimerida.gr

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, στο Μέγαρο Συναυλιών της Βιέννης

Ελευθερία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, τις προηγούμενες ημέρες, στη Ζυρίχη της Ελβετίας, το Ντόρτμουντ και το Λόραχ της Γερμανίας, η Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη ολοκληρώνει αύριο το βράδυ, με μεγάλη συναυλία στο ξακουστό Μέγαρο Συναυλιών της Βιέννης, την κεντροευρωπαϊκή της περιοδεία.

Με την ελληνική ταυτότητα στις αποσκευές της και συνοδευόμενη από τους τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικούς της ορχήστρας της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει, στη μεγάλη κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Συναυλιών, ένα απάνθισμα παλιών και νέων επιτυχιών της, σε ένα αυστριακό μουσικόφιλο κοινό, στην πλειονότητά του, σε μία περίοδο που η Ελλάδα βάλλεται καθημερινά και από παντού.

"Καλλιόπη-Αυτή με την ωραία φωνή, που όχι μόνον η εμφάνισή της αλλά επίσης και το τραγούδι της είναι σαν να ξεπηδά από την ελληνική μυθολογία", περιγράφουν την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα και το πρόγραμμά της οι σχετικές αφίσες, που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και εβδομάδες στα κεντρικότερα σημεία της αυστριακής πρωτεύουσας, ανακοινώνοντας την αυριανή, πρώτη αυτή εμφάνισή της στο βιενέζικο Μέγαρο Συναυλιών.

Στην αυριανή συναυλία, όπως και στις προηγούμενες, την Ελευθερία Αρβανιτάκη θα συνοδεύουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Κτιστάκης στα τύμπανα, Γιάννης Κυριμκυρίδης στο πιάνο και τα πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας στην ακουστική και κλασική κιθάρα και το μπάσο, Θωμάς Κωνσταντίνου στο λαούτο, το ούτι, τον τζουρά και το μαντολίνο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ