Ο Καμμένος πήγε με ένα θηριώδες τζιπ Hummer στο Μαξίμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Καμμένος πήγε με ένα θηριώδες τζιπ Hummer στο Μαξίμου [εικόνες]

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα θηριώδες -σε όγκο και κατανάλωση- όσο και πανάκριβο τζιπ προσήλθε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για ένα πολυτελές τζιπ Hummer, το οποίο χρησιμοποιεί ο αμερικανικός στρατός σε δύσκολες αποστολές. Η κατανάλωσή του είναι απίστευτη, όπως και ο όγκος αλλά και η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, που μόνο για μετακινήσεις στο κέντρο της Αθήνας δεν ενδείκνυται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας, το θηριώδες Hummer H2 κοστίζει 100.000 ευρώ, είναι 6.000 κυβικών εκατοστών, αποδίδει 329 ίππους και καίει «μόλις» 21,4 λίτρα βενζίνης στα 100 χιλιόμετρα.

Την ώρα που στη δήλωσή του έκανε λόγο για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται ο ελληνικός λαός, προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ο υπουργός Αμυνας επέλεξε να πάει στο Μέγαρο Μαξίμου με τέτοιο πανάκριβο και προκλητικό τζιπ.

Ο Καμμένος πήγε με ένα θηριώδες τζιπ Hummer στο Μαξίμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Καμμένος πήγε με ένα θηριώδες τζιπ Hummer στο Μαξίμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Καμμένος πήγε με ένα θηριώδες τζιπ Hummer στο Μαξίμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ