Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Στο τέλος θα επικρατήσει η λογική - iefimerida.gr

Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Στο τέλος θα επικρατήσει η λογική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα «Ναι» στο δημοψήφισμα υπολογίζει ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Χανς Γεργκ Σέλινγκ, ελπίζοντας πως «στο τέλος θα επικρατήσει η λογική».

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag», θεωρεί πως «στο τέλος θα νικήσει η λογική, διότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι δεν πρόκειται μόνον για το μέλλον του ευρώ, αλλά για το μέλλον της Ελλάδας και ως εκ τούτου για το δικό του μέλλον», υποστηρίζοντας παράλληλα, ότι το η ελληνική κυβέρνηση μετέθεσε τις ευθύνες στους πολίτες.

Επιπλέον, εξέφρασε την άποψη πως οι θεσμοί έχουν κάνει μεγάλες παραχωρήσεις και ότι είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις.

Σημαντικό για τον κ. Σέλινγκ είναι η ελληνική πλευρά «να δηλώσει επιτέλους τι πραγματικά θέλει και αυτό να γίνει τόσο δημόσια όσο και στις διαπραγματεύσεις».

«Μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ