Διαψεύδει ο Σταύρος Θεοδωράκης πως μίλησε στο Focus -Δεν έχει κάνει δήλωση ούτε τώρα, ούτε παλιότερα - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Σταύρος Θεοδωράκης πως μίλησε στο Focus -Δεν έχει κάνει δήλωση ούτε τώρα, ούτε παλιότερα

ΙCONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει πως έχει κάνει, όχι απλά τώρα, αλλά ούτε και παλιότερα, δήλωση στο γερμανικό περιοδικό focus ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο τηλεγραφήματος του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων που τον ήθελε να έχει δηλώσει στο εν λόγω μέσο:«Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας. Αυτός είναι το πρόβλημα, αυτός πρέπει να φύγει».

«Στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιεύονται ''δηλώσεις'' του Σταύρου Θεοδωράκη στο περιοδικό Focus. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση, ούτε τώρα ούτε παλαιότερα στο συγκεκριμένο περιοδικό. Το Ποτάμι εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του στους συντάκτες του δημοσιεύματος», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Ποταμιού.

Σημειώνεται ότι στις 12:52 το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε τηλεγράφημα με τίτλο «Στ.Θεοδωράκης στο γερμανικό Focus: ''Ο Τσίπρας πρέπει να φύγει''».

Το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος του ΑΠΕ έχει ως εξής:

«Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας. Αυτός είναι το πρόβλημα, αυτός πρέπει να φύγει» υποστηρίζει ο ηγέτης του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus.

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό «ο αρχηγός του Ποταμιού ελπίζει ότι η νεολαία θα ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης και ενάντια στη Βαλκανοποίηση της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Focus, ο Σταύρος Θεοδωράκης «διαβεβαιώνει προς την κατεύθυνση του Βερολίνου, του Παρισιού και της Ρώμης ότι οι δημιουργοί και οι διανοούμενοι της χώρας υποστηρίζουν τη συναίνεση στο ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης Focus διάψευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ