Είναι αυτό το τέλος των φυσαλίδων που σκάνε; - Η νέα έκδοσή τους προκαλεί πανικό

Είναι μία από τις πιο απλές απολαύσεις που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Το σπάσιμο των φυσαλίδων αέρα που έχουν τα πλαστικά φύλλα που χρησιμοποιούνται για το πακετάρισμα είναι μία ευχάριστη συνήθεια και αποδεδειγμένα.

Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε μάλιστα, οι Βρετανοί δήλωναν ότι το σκάσιμο του αεροπλάστ (έχει και αυτή την ονομασία) είναι κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους. Φανταστείτε λοιπόν, πως ένιωσαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την είδηση που μετέφερε η Wall Street Journal χθες ότι η εταιρεία που παρασκευάζει τις συγκεκριμένες συσκευασίες θα προχωρήσει σε έκδοσή τους που δεν θα «σκάει».

Η νέα έκδοση θα λέγεται iBubble και θα είναι επίπεδη με στήλες από φουσκάλες που σε κάθε πίεση θα ωθούν τον αέρα στις υπόλοιπες γειτονικές αντί να σπάνε.

Όπως είναι φυσικό, οι φαν του αεροσόλ τρομοκρατήθηκαν και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους στα κοινωνικά δίκτυα με κάποιους να γράφουν ότι η μέρα που θα ζούμε χωρίς αεροπλάστ θα είναι μαύρη.

Για να ηρεμήσει τα πνεύματα πάντως η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έκδοση του αεροπλάστ με τις φυσαλίδες που σκάνε δεν σταματάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ IBUBBLE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ