Πιέζει για Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο και η Φενέρμπαχτσε - iefimerida.gr

Πιέζει για Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο και η Φενέρμπαχτσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο κόλπο με τον Κέβιν Μιραλάς θα προσπαθήσει να κάνει ο Ολυμπιακός τις επόμενες μέρες, πατώντας πάνω στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους. Ωστόσο η είσοδος της Φενέρμπαχτσε κάνει πιο δύσκολο το έργο του ελληνικού συλλόγου.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής της Εβερτον δύσκολα θα παραμείνει στο αγγλικό λιμάνι αφού η περσινή απογοητευτική χρονιά φαίνεται να τον έχει επηρεάσει. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ο Μιραλάς σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει την Εβερτον. Μεγάλος σκόπελος βέβαια σε αυτό θα είναι το ποσό που θα ζητήσουν τα «ζαχαρωτά», τα οποία είχαν δαπανήσει περίπου 7,5 εκ. Λίρες για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να συζητήσει με την Εβερτον αλλά και με τον παίκτη, ο οποίος αυτή την στιγμή αμοίβεται με 2,5 εκ. Λίρες το χρόνο. Ωστόσο το «μπάσιμο» της Φενέρμπαχτσε κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Οπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είναι διατεθειμένη να πληρώσει έως και 10 εκ. Λίρες στην Εβερτον προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» του παίκτη ενώ αναμφίβολα σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξουν και οι εξελίξεις στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κέβιν Μιραλάς Έβερτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ