«Βλέπει» λύση Βαν Ντάμε ο Παναθηναϊκός - Στην Ολλανδία η αποστολή - iefimerida.gr

«Βλέπει» λύση Βαν Ντάμε ο Παναθηναϊκός - Στην Ολλανδία η αποστολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο ο Σέρχιο Σάντσεθ θα περιμένει την τελική έκβαση του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα προκειμένου να απαντήσει στον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι κοιτούν κι άλλες εναλλακτικές για το κέντρο της άμυνας όπως ο Γέλε Βαν Ντάμε.

Ο 32χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό από τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού στο τριφύλλι επέλεξαν να δαπανήσουν το μεγάλο μέρος του μπάτζετ για τον Σάντσεθ. Ωστόσο ο 29χρονος Ισπανός, παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από τους Βόκολο και Φύσσα, δείχνει διστακτικός με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, έχοντας φυσικά κάθε δικαίωμα να περιμένει τις εξελίξεις. Αυτό αναγνωρίζουν και στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν παύουν να κοιτούν άλλες λύσεις.

Ο Βαν Ντάμε δεν είναι ίδιου στιλ αμυντικός με τον Σάντσεθ αφού στηρίζεται περισσότερο στη δύναμη και το πάθος παρά στην τεχνική του. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, συμπλήρωσε 36 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στην Σταντάρ Λιέγης το συμβόλαιό του αγγίζει το 1 εκ. ευρώ με τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει μικρότερο συμβόλαιο.

Αναχώρηση για Ολλανδία

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών του, αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Το Οστερμπεκ θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον Γιάννη Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές του με το τριφύλλι να αντιμετωπίζει σε διαδοχικά φιλικά την Αρνεμ, την Μπριζ και τον Αγιαξ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μέντες, Σπυρόπουλος και Ντίνας αφού πλέον δεν υπολογίζονται.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ