Πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στους Ισπανούς ψάχνει η Εθνική εφήβων - iefimerida.gr

Πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στους Ισπανούς ψάχνει η Εθνική εφήβων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 θα ψάξει απόψε η Εθνική ομάδας των εφήβων απέναντι στην Ισπανία (20:30, ΕΡΤ 2) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Θέση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου διεκδικεί απόψε η ελληνική ομάδα κόντρα στους Ισπανούς ώστε να ελπίζει και σε κατάκτηση μεταλλίου. Το χθεσινό ρεπό πρόσφερε στους Ελληνες διεθνείς τη δυνατότητα ξεκούρασης ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φαίνεται ότι πλέον είναι έτοιμος να πέσει και αυτός στη μάχη μετά τον τραυματισμό του πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Η Ισπανία σαφέστατα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Οπως η ελληνική ομάδα διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά παικτών, έτσι και η ισπανική ετοιμάζει την επόμενη γενιά της προκειμένου να συνεχίσει το έργο της παρέας του Ναβάρο. Στα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά, οι Ισπανοί επικράτησαν δύσκολα της Κίνας με σκορ 84-73, εύκολα της Αργεντινής 75-51 ενώ μετά την ήττα από την Τουρκία ήρθε η δύσκολη επικράτηση επί της Αιγύπτου στο πρώτο νοκ-άουτ με σκορ 67-60.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα μπάσκετ παγκόσμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ