Αγριος καβγάς Κατρούγκαλου-Λοβέρδου: Τα όσα είπε ο Καμμένος για το στρατό προκάλεσαν «έκρηξη» [βίντεο]

Αγριος καβγάς ξέσπασε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο στούντιο του Mega και στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Ελλάδα, ώρα μηδέν» με την Ολγα Τρέμη.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, οι οποίοι αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς σε πολύ υψηλούς τόνους.

Ειδικότερα, όταν ο κ. Κατρούγκαλος προσπάθησε να παρουσιάσει το τεχνικό μέρος και τις διαδικασίες που συνοδεύουν το δημοψήφισμα, ο κ. Λοβέρδος του ζητούσε επίμονα να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου, περί περιφρούρησης του εσωτερικού της χώρας από το στρατό.

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», του απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος μαινόμενος του απάντησε: «Να μιλάς καλύτερα, με επιχειρήματα κι είσαι και συνάδελφος...» για να πάρει την εξής απάντηση από τον κ. Κατρούγκαλο: «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές». Μάλιστα, τη συγκεκριμένη φράση την επαναλάμβανε συνεχώς και ο κ. Λοβέρδος του απάντησε με τους εξής χαρακτηρισμούς: «Τραμπούκε, τραμπούκε. Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι την άδεια την έδωσε η εισαγγελία Αθηνών. Εισαι ψεύτης. Λες ψέματα όπως αναπνέεις. [...] Δεν ντρέπεσαι λίγο».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στον κ. Κατρούγκαλο λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι σοβαρός»;

Η Ολγα Τρέμη προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τους προσκεκλημένους της τούς απείλησε: «Κύριε Λοβέρδο και κύριε Βορίδη θα φωνάξω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»!

Σε αυτό το σημείο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται σε ένα τέτοιο πάνελ, ζήτησε συγνώμη από την Ολγα Τρέμη και πέταξε το μικρόφωνο. Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη τον κάλεσε να παραμείνει στη θέση του λέγοντας: «Σε παρακαλώ πολύ μην ακολουθείς γραμμή Λαφαζάνη, κάτσε κάτω και σεβάσου την οικοδέσποινα», αλλά ο κ. Παπαχριστόπουλος απευθυνόμενος στην Ολγα Τρέμη επανέλαβε: «Σας ευχαριστώ πολύ δεν έχω τίποτα μαζί σας».

Τα πνεύματα ηρέμησαν και η Λιάνα Κανέλλη δείχνοντας τον κ. Κατρούγκαλο σχολίασε: Προσέξτε, άκουσε τους συνδαιτυμόνες του και αυτομάτως ηρέμησε, τού ήρθε μήνυμα «μην φωνάζεις», για να απαντήσει ο κ. Κατρούγκαλος: «Προφανώς όταν κάποιος δεν αντέχει τον διάλογο κατευθύνεται στο τσίρκο».

*Το βίντεο ανέβασε στο YouTube o χρήστης Κωνσταντίνος Ροβιθάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ