Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο - iefimerida.gr

Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο.

Λίγα μόνο 24ωρα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής που θα κρίνει την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook και αναφέρει: «Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ. #GRinEuro #MenoumeEvropi #NaiStinEllada #Nai».

Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 0

Το κίνημα πολιτών του «ΝΑΙ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα». Και συνεχίζει: «Καλούμαστε να διαφυλάξουμε τη χώρα, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από διχαστικά διλήμματα και από φωνές, εντός και εκτός Ελλάδας, που προωθούν έναν καταστροφικό απομονωτισμό».

Στη συγκέντρωση, σήμερα, θα μιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της αυτοδιοίκησης, των επιστημών και των τεχνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρες πριν η η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» είχε απευθύνει καάλεσμα για την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου στο Σύνταγμα. Τότε η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, με 30.000 πολίτες να συγκεντρώνονται για να στείλουν ένα σαφές και ηχηρό μήνυμα υπέρ του «Ναι» και υπέρ της παραμονής στην οικογένεια της Ευρώπης. Η αποφασιστικότητα του πλήθους μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που παρά την έντονη βροχόπτωση, δεν πτοήθηκε και παρέμεινε στη συγκέντρωση.

Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 1
Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 2
Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 3
Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 4
Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 5
Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 6
Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 7
Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ