Βενιζέλος: Χαίρεται το λόμπι της δραχμής με το δημοψήφισμα Τσίπρα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Χαίρεται το λόμπι της δραχμής με το δημοψήφισμα Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κάνει δημοψήφισμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνοντας ότι «χαίρεται το λόμπι της δραχμής».

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΑΝΤ1 μετά τον Πρωθυπουργό, μίλησε για το λόμπι της δραχμής που χαίρεται για την κατάσταση γιατί έχει τα χρήματα του έξω και τα κέρδη του εντός Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων σχολίασε

«Προσβλητικό για την νοημοσύνη του ελληνικού λαού αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας. Προκλητική εξαπάτηση για δεύτερη φορά του ελληνικού λαού από τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας είναι ανάμεσα σε μια κρίση μεγαλείου που τελειώνει και σε μια κρίση πανικού για αυτό που συμβαίνει.

Ποιοι χαίρονται τώρα; Το λόμπυ της δραχμής που έχει τα λεφτά του έξω και τα κέρδη μέσα. Είχε πει ο κ. Τσίπρας ότι η διαφορά με τους εταίρους είναι μηδαμινή. Για αυτή την «μηδαμινή διαφορά» διχάζει την Ελλάδα.

Βρίζει ο κ. Τσίπρας, με τα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το όχι, ως “εχθρούς της δημοκρατίας” τους εταίρους. Η χώρα ταλαιπωρείται από μύθο σε μύθο επί πέντε μήνες.

Αντί να σκίσει το μνημόνιο έσκισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τώρα σκίζει το κεκτημένο της χώρας. Το ναι είναι το ναι στην Ευρώπη, το ναι στην σταθερότητα, το ναι στην ασφάλεια, το ναι στην αλήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενιζέλος Τσίπρας δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ