Πρόεδρος ΤΕΕ, Στασινός: Με το «Ναι» διασφαλίζονται οι καταθέσεις και ανοίγουν σταδιακά οι τράπεζες - iefimerida.gr

Πρόεδρος ΤΕΕ, Στασινός: Με το «Ναι» διασφαλίζονται οι καταθέσεις και ανοίγουν σταδιακά οι τράπεζες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτή επιστολή προς τους μηχανικούς για το δημοψήφισμα απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, όπου παίρνει θέση «ΝΑΙ, ξεκάθαρα» και επιχειρηματολογεί αναλυτικά για τους λόγους αυτής της επιλογής.

«Ξέρουμε ότι με το ΝΑΙ θα αποκατασταθεί σταδιακά η κανονικότητα και η ομαλότητα στην αγορά, για να μπορούμε να δουλέψουμε. Με το ΝΑΙ διασφαλίζονται οι καταθέσεις και ανοίγουν σταδιακά οι τράπεζες, ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε. Με το ΝΑΙ συνεχίζεται η καταβολή μισθών και συντάξεων στους πολίτες, για να αποκτήσει και πάλι ρευστότητα η πραγματική οικονομία. Με το ΝΑΙ δημιουργείται πλαίσιο σταθερότητας για να μπορούν να γίνουν επενδύσεις, από εγχώρια ή διεθνή κεφάλαια. Με το ΝΑΙ διασφαλίζεται η χρηματοδότηση της χώρας και η συνέχιση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως το ΕΣΠΑ και οι αγροτικές επιδοτήσεις, που συνολικά φέρνουν στη χώρα πάνω από 43 δις ευρώ, έως το 2020. Με το ΝΑΙ θα έχουμε σταδιακά συνέχιση των έργων υποδομής όπως δρόμοι, αποχετεύσεις, γέφυρες, πλατείες και έργα αστικής ανάπλασης, δομές κοινωνικής υποστήριξης και τόσα άλλα, για να «τρέξουν» ξανά τα εργοτάξια και οι μελέτες, τα ιδιωτικά και δημόσια έργα», γράφει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΕ Γιώργος Στασινός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ