Καβγάς on air Σαράφογλου - Κλέωνα Γρηγοριάδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Καβγάς on air Σαράφογλου - Κλέωνα Γρηγοριάδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονο φραστικό επεισόδιο στον τηλεοπτικό αέρα του Mega. Ο καβγάς έγινε μεταξύ της παρουσιάστριας Μαρίας Σαράφογλου και του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη με αφορμή την αντικειμενικότητα στην παρουσίαση των ειδήσεων σχετικά με το δημοψήφισμα.

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του ο ηθοποιός, που συνυπογράφει κείμενο υπέρ του «Οχι», διαμαρτυρήθηκε για την παρέμβαση ξένων δυνάμεων (υπουργών, εκπροσώπων Θεσμών κλπ) στα εσωτερικά πράγματα της χώρας σχετικά με το δημοψήφισμα. Επέκτεινε δε, την κριτική του για τον τρόπο παρουσίασης των ειδήσεων από τα ιδιωτικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο Κλ. Γρηγοριάδης – ο οποίος εμφανίζεται σε σήριαλ που μεταδίδεται στο Mega – δεν δίστασε να ασκήσει κριτική και στο συγκεκριμένο κανάλι. Μίλησε για «χούντα» της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα που διαστρεβλώνει τα πράγματα, για τρομολαγνεία, ενώ υποστήριξε ότι τα κανάλια διογκώνουν την κατάσταση στις ουρές τραπεζών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ