Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς η σημαντική αυτή Πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικογενειακά σας θέματα τα οποία φαίνεται να ανατρέπονται, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-7 Απριλίου. Για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 28-29 Μαρτίου υπάρχει μεγάλη και σημαντική ένταση την οποία θα πρέπει να προσέχετε, ενώ θα πρέπει να προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα . Οι φίλοι σας όμως είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Αν και η ημέρα είναι γενικά οξυμένη, είναι μια πολύ καλή στιγμή για τα συναισθηματικά θέματα ζωή όσων έχετε γενέθλια γύρω στις 10 Απριλίου.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι μπορεί αυτό το διάστημα να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας καθώς οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές δεν φαίνεται να έχει ένα αίσιο τέλος. Τα οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ( γύρω στις 13 Μαΐου), τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μια θετική τροπή, χωρίς βεβαίως να σας λείπει η υπεραισιοδοξία, γεγονός που μπορεί να σας ζημιώσει. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σας φέρνει νέες ιδέες, μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης, ειδικά σήμερα και αύριο. Επίσης ένα οικονομικό θέμα προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Δίδυμοι
Οι ημέρες αυτές (σήμερα, αύριο και μεθαύριο) είναι πολύ καλές για εσάς τους Διδύμους, δημιουργώντας νέα δεδομένα στη ζωή σας! Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Ιουνίου μπορεί τώρα να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλά και να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Όμως, οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα σας φορτίζουν. Αντίθετα, η παρουσία του Δία και της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να προσφέρουν μια σημαντική διέξοδο σε όσους είστε γεννημένοι 13-15 Ιουνίου. Μην αφήσετε τους φίλους να αναμιχθούν στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Την περίοδο αυτή μπορείτε να ρυθμίσετε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την οικογενειακή σας κατάσταση.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, αν μάλιστα είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου (συγκεκριμένα γύρω στις 5-7 του μήνα) αντιμετωπίζετε εκρηκτικές καταστάσεις οι οποίες δρουν ανατρεπτικά για τα ως τώρα δεδομένα της ζωής σας. Προσέχετε λοιπόν. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά. Με μυστικούς τρόπους και μυστικές συμφωνίες θα μπορούσατε να φτάσετε πιο κοντά στη λύση ενός επαγγελματικού θέματος που σας απασχολεί.

Λέων
Λέοντες μου η σημερινή ημέρα δεν είναι καλή ούτε για την εργασία σας, ούτε για μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Προσέχετε τις αποφάσεις που μπορεί να πάρετε τώρα και οι οποίες δεν σας οδηγούν πουθενά, ενώ ένα παρασκήνιο κινείται πυρετωδώς. Μόνο όσοι είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας ( 13-15 Αυγούστου) θα μπορούσατε να προωθήσετε κάποια σημαντικά θέματα τα οποία θα αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τους φίλους σας θα μπορούσατε να βρείτε έναν νέο, πολύ σημαντικό τρόπο.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου, υπάρχει γενικότερα μια σημαντική ένταση, μια αναστάτωση, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός ανάμεσα στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αντίθετα μια αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο υπόσχεται πολλά! Οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στην προσωπική σας ζωή φαίνεται ότι μπαίνει σε ένα νέο δρόμο. Πολλά πράγματα αλλάζουν για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Ζυγός
Ζυγοί μου σήμερα είναι μια εντελώς ακατάλληλη ημέρα για να βάλετε σε πρόγραμμα τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικογενειακά σας θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Υπάρχει μεγάλη ένταση, ρίξτε λοιπόν τους τόνους και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα από τα οποία εξαρτάται η πρόοδός σας. Μόνο όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 14-16 Οκτωβρίου μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να σας βοηθήσουν. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου θα έχετε επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς η Πανσέληνος αυτή είναι σημαντική, μπορεί όμως να αλλάξει τα σχέδιά σας! Ένα ταξίδι που ίσως σχεδιάζατε για το εξωτερικό αλλά και τυχόν νομικά ή διαδικαστικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει, ενώ θα μπορούσατε τώρα να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είστε κάπως υπερβολικοί στη συμπεριφορά και τις πράξεις σας.

Τοξότης
Τα οικονομικά θέματα δεν ευνοούνται τις ημέρες αυτές για εσάς τους Τοξότες, με την σημερινή Πανσέληνο να φέρνει στην επιφάνεια τέτοιου είδους θέματα. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 15 Δεκεμβρίου) τα πράγματα φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερα καλή εξέλιξη. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Αιγόκερως
Αιγόκεροι μου, με την σημερινή Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και να σας επηρεάζει θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνεται να διαταράσσονται, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Ιανουαρίου. Προσέχετε λοιπόν! Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, ενώ θα σας απασχολήσουν άμεσα τα οικονομικά σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα φορτισμένα, με τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία αλλά και μια γενικότερη ανησυχία που αισθάνεστε να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Μην επιτρέπετε στους φίλους να παρεμβαίνουν στη δουλειά σας και προσέχετε επίσης την υγεία σας. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την προσωπική σας ζωή φαίνεται να αλλάζει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Φεβρουαρίου. Νέες ιδέες, νέα σχέδια, μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς υπάρχει μεγάλη και σημαντική ένταση η οποία όμως θα μπορούσε να αποδώσει. Όμως, για ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με τα παιδιά ή την συναισθηματική σας ζωή γενικότερα μπορεί να ταραχτείτε. Στις επαφές σας με κάποιους φίλους ή ομοϊδεάτες σας μπορεί να έχετε μια σημαντική διαφωνία, μην εμπιστεύεστε λοιπόν ανθρώπους που δεν έχει δοκιμάσει ο χρόνος. Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα τα οποία μπορεί να σας φορτίσουν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ