Μήνυμα συμπαράστασης του Μαδούρο: Ελληνες αδέρφια μας σπάστε το ζυγό [βίντεο] - iefimerida.gr

Μήνυμα συμπαράστασης του Μαδούρο: Ελληνες αδέρφια μας σπάστε το ζυγό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, με δηλώσεις του σήμερα γνωστοποίησε την αλληλεγγύη του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και ενθάρρυνε τον ελληνικό λαό να «σπάσει τους δεσμούς» με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και να «αποτινάξει τον ζυγό»

«Θέλω να εκφράσω επίσημα, στον Ελληνα Πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό όλη την αλληλεγγύη και την υποστήριξη του Μπολιβαριανού λαού της Βενεζουέλας», δήλωσε ο πρόεδρος κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού του προγράμματος

Ο πρόεδρος είπε ότι η Βενεζουέλα «έσπασε τους δεσμούς» με το ΔΝΤ και, συνεπώς, η ιδιωτικοποίηση της χώρας σταμάτησε.

«Μην φοβάστε, αδελφοί και αδελφές στην Ελλάδα, ο δρόμος είναι να σπάσετε τους δεσμούς με το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και το ΔΝΤ. Να αποτινάξουμε το ζυγό ο οποίος έχει ως στόχο να πιει το αίμα των ανθρώπων, τη δουλειά των ανθρώπων, τον πλούτο των χωρών. Αυτός είναι ο δρόμος» είπε.

Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνησή του «θαυμάζει» τον «δύσκολο αγώνα» του λαού της Ελλάδας κατά του «οικονομικού εκβιασμού» που, όπως πρόσθεσε, είναι «ένας πόλεμος με σκοπό ο λαός της Ελλάδας να μην κάνει ούτε ένα βήμα προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία και η Ευρώπη γενικότερα να μην ξυπνήσει ποτέ από αυτό το λήθαργο και την κυριαρχία των θεσμών αυτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ