Eurougroup: Καμία ενέργεια πριν από το δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Eurougroup: Καμία ενέργεια πριν από το δημοψήφισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου μία ώρα διήρκεσε η νέα τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Eurougroup: Καμία ενέργεια πριν από το δημοψήφισμα | iefimerida.gr 0

Την ολοκλήρωση του Eurogroup ανακοίνωσε και μέσω Twitter ο επικεφαλής του, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και συντονιστής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά το τέλος του Eurogroup έκανε την λακωνική δήλωση: «Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει νέα συνεδρίαση του Eurogroup πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής».

Eurougroup: Καμία ενέργεια πριν από το δημοψήφισμα | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε ο Πίτερ Σπίγκελ των Financial Times, το Eurogroup θα ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τα συμπεράσματά του με επιστολή, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα γίνει καμία ενέργεια πριν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Ο ΥΠΟΙΚ της Σλοβακίας, Πίτερ Κάζιμιρ μετά το Eurogroup μέσω Twitter σχολίασε «Το Eurogroup αποφάσισε ομοφώνως να περιμένει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν περαιτέρω συνομιλίες. Το κάρο δεν πρέπει να μπαίνει μπροστά από το άλογο».

Eurougroup: Καμία ενέργεια πριν από το δημοψήφισμα | iefimerida.gr 2

Φινλανδός ΥΠΟΙΚ Αλεξάντερ Στουμπ μετά το Eurogroup «Η ΕΕ πρέπει να δει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν νέες συνομιλίες με την Ελλάδα. Το μήνυμα Τσίπρα δεν ενίσχυσε την εμπιστοσύνη στην Ελλάδα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ