Παρουσίαση του Debtocracy/Χρεοκρατία - iefimerida.gr

Παρουσίαση του Debtocracy/Χρεοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών, και που διανέμεται ελεύθερα θα παρουσιαστεί σήμερα Τρίτη 12/4 στο Χώρο Πολιτισμού @Ρουφ.

Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου - πρόσφατα απολυμένος από τον Σκάι 100.3, σε μια προσπάθεια πολιτικής φίμωσής του - και η επίσης δημοσιογράφος Κατερίνα Κιτίδη συνομιλούν με ορισμένους από τους σημαντικότερους οικονομολόγους, πολιτικούς και δημοσιογράφους και δίνουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης, ενώ, παράλληλα, παρακολουθούν την πορεία χωρών που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου και κατέβαλαν αντίστοιχη προσπάθεια με αυτήν της Ελλάδας.

Έχοντας πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και μέσα από κινούμενα σχέδια και animation το Debtocracy παρακολουθεί την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας από τη δεκαετία του '70 και εξηγεί τις έννοιες του απεχθούς και παράνομου χρέους που βαραίνει και την Ελλάδα.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημοσιογράφους Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη που υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία και τον οικονομολόγο Λεωνίδα Βατικιώτη που υπογράφει αντίστοιχα την επιστημονική επιμέλεια. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διεύθυνση: Ανδρόνικου 18 και Κωνσταντινουπόλεως 10 /Τηλ.: 210 3837191

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ