Πετράκος: Ποια πρόταση Γιούνκερ; Την απορρίψαμε - Φυσικά θα γίνει δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Πετράκος: Ποια πρόταση Γιούνκερ; Την απορρίψαμε - Φυσικά θα γίνει δημοψήφισμα

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος επιμένει – παρά την επιστολή Τσίπρα - να υποστηρίζει ότι... απερρίφθη η πρόταση Γιούνκερ.

«Ποιά πρόταση Γιούνκερ; Μα την έχουμε απορρίψει . Ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπογράφει μνημόνιο . Αυτή η κυβέρνηση δεν υπογράφει μνημόνιο. Αυτή η κυβέρνηση σημαίνει σταθερή στην ουσία των θέσεων της» δήλωσε στον Βήμα fm.

Επέμεινε και για το δημοψήφισμα: «Φυσικά θα γίνει το δημοψήφισμα» είπε. Σύμφωνα με τον Θ> Πετράκο «ο πρωθυπουργός ήταν σαφής, εξήγησε ότι θα γίνει το δημοψήφισμα και καλεί το λαό και προσωπικά όπως και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ κι ολόκληρη η κυβέρνηση , να ψηφίσει δυνατά ΄΄όχι΄΄».

Για να καταλήξει: «Επιβάλλεται ένα μεγάλο παλλαϊκό , αποφασιστικό ΄΄όχι΄΄, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, για να ενισχυθεί με τη δύναμη τού λαού η θέση της Κυβέρνησης , η οποία αγωνίζεται για τα δίκαια του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ