Θεοδωράκης: Λυπάμαι προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Λυπάμαι προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα κερδίσουμε τη μάχη του δημοψηφίσματος. Το ‘’ναι’’ θα κερδίσει γιατί έχει μπει πλέον στη μάχη η νέα γενιά, η οποία δεν θέλει να ζήσει σε μια βαλκανική χώρα», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Για την αιφνιδιαστική προκήρυξη του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε ότι ο Πρωθυπουργός επέλεξε να βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού.

«Ο Πρωθυπουργός ήρθε με μια πρόταση από τις Βρυξέλλες και αντί να συζητήσει και να δώσει μια τίμια απάντηση, προτίμησε να βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού, και να πάει σε δημοψήφισμα, για να μην διαλυθεί το κόμμα του», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνέχισε εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στον ίδιο.

«Λυπάμαι προσωπικά για τον Αλ. Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Λυπάμαι γιατί όταν συναντήθηκα μαζί του και του είπα ‘’πάνω απ’ όλα είναι η χώρα κι εμείς θα σε στηρίξουμε. Να υπολογίζεις σε 17 επιπλέον ψήφους, γιατί δεν έχουμε άλλο δρόμο’’ απάντησε ‘’ωραία!’’. Βγήκα και είπα στην κοινωνία πως τον στηρίζω. Άρχισαν εναντίον μου οι επιθέσεις και προχθές εμφανίστηκε και είπε πως ‘’κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως θα με στηρίξουν χωρίς να δουν την πρότασή μου’’. Αυτή όμως ήταν μια πατριωτική πράξη για να βοηθήσουμε τη χώρα, δίχως ανταλλάγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ