Παυλόπουλος: Εργάζομαι για μία συμφωνία μέσα στην ημέρα -Η θέση της Ελλάδα είναι στην ευρωζώνη - iefimerida.gr

Παυλόπουλος: Εργάζομαι για μία συμφωνία μέσα στην ημέρα -Η θέση της Ελλάδα είναι στην ευρωζώνη

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και την ευρωζώνη, τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως εργάζεται, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για να υπάρξει το συντομότερο δυνατό, μέσα στην ημέρα, μία συμφωνία, που θα βάλει τέλος στην αβεβαιότητα.

Οι περιφερειάρχες παρέδωσαν στον Πρόεδρο ψήφισμα υπέρ του «Ναι» και εξέφρασαν την ανησυχία τους και την αγωνία τους για την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε, μεταξύ άλλων, πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Προσέθεσε πως συμμερίζεται την ανησυχία των περιφερειαρχών, αλλά και την προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης να συμβάλει στην επίτευξη λύσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ