Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τις ψήφους της ΧΑ ως επιχείρημα στους Ευρωπαίους, αλλά τις αποκρύπτει στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τις ψήφους της ΧΑ ως επιχείρημα στους Ευρωπαίους, αλλά τις αποκρύπτει στην Ελλάδα

Mitsotakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελία κατά του πρωθυπουργού κάνει μέσω Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποιεί τους ψήφους της Χρυσής Αυγής για να πείσει τους Ευρωπαίους ότι έχει ισχυρή πλειοψηφία.

Ο βουλευτής της ΝΔ παραθέτει την επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στους ηγέτες με την οποία τους ενημερώνει πως η Βουλή έκανε δεκτό το αίτημα για δημοψήφισμα.

Στο αγγλικό κείμενο ο κ. Τσίπρας γράφει enhanced majority, δηλαδή «ενισχυμένη πλειοψηφία», ενώ, στα ελληνικά γράφει ότι η πρόταση εγκρίθηκε με «πλειοψηφία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι ο όρος «ενισχυμένη πλειοψηφία» αναφέρεται στα αγγλικά γιατί προσμετρώνται οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής.

«Ο @atsipras χρησιμοποιεί ψήφους της #XrisisAvgis ως επιχείρημα στους Ευρωπαίους αλλά τις αποκρύπτει στη #metafrasi» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τις ψήφους της ΧΑ ως επιχείρημα στους Ευρωπαίους, αλλά τις αποκρύπτει στην Ελλάδα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ