Στέλνουν τον Ζήση στον Ολυμπιακό οι Τούρκοι - iefimerida.gr

Στέλνουν τον Ζήση στον Ολυμπιακό οι Τούρκοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί πλέον παίκτη της Φενέρμπαχτσε και τα σενάρια του τουρκικού Τύπου για την επιστροφή του Νίκου Ζήση στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ολοένα και αυξάνονται.

Ο Ελληνας γκαρντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρ, με τους Τούρκους να θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ούτε διαψεύδουν αλλά ούτε και επιβεβαιώνουν την απόκτηση του 32χρονου άσου, με τον τουρκικό Τύπο να γράφει πως απομένει απλά η επίσημη ανακοίνωση για να φορέσει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Πάντως η είδηση δεν αποτελεί κάτι το πρωτάκουστο αφού εδώ και ένα μήνα, το όνομά του είναι το πιο «hot»στο ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων με τους περισσότερους να κάνουν λόγο και για τις καλές σχέσεις που έχει με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ζήσης Φενέρμπαχτσέ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ