Τα ζώδια της Τρίτης 30 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 30 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ο Άρης που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο δημιουργεί σε εσάς τους Κριούς κάποια οικογενειακά θέματα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τον Μάρτιο θα πρέπει να προσέχετε για κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αλλά και να αποφύγετε εντάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας απομακρύνουν από πρόσωπα της οικογένειά σας. Την περίοδο αυτή γενικότερα θα ασχοληθείτε πολύ με την οικογένειά σας, χαμηλώστε λοιπόν τους τόνους. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου έχετε σήμερα μια θαυμάσια ημέρα, μια ολόκληρη περίοδο θα σας έλεγα, που σας δίνει μια σημαντική ευκαιρία η οποία θα δώσει φτερά στα όνειρά σας, είτε αυτά αφορούν στην συναισθηματική σας ζωή, είτε στον ερχομό ενός παιδιού, είτε ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας! Τα ταξίδια και οι επαφές ευνοούνται επίσης. Θα έχετε συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ μπορεί να έχετε άγχος για ένα οικονομικό θέμα.

Ταύρος

Παρά το γεγονός ότι εσείς οι Ταύροι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, τη περίοδο αυτή κάνετε υπερβολές και λάθη, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, με τον κυβερνήτης πλανήτη σας την Αφροδίτη να σχηματίζει πολύ ευνοϊκές όψεις! Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε κάποιες αλλαγές σε θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή ή με την ακίνητή σας περιουσία. Σε ένα οικονομικό θέμα θα βοηθηθείτε. Βέβαια, όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο αυτό τον καιρό είστε σε μια φάση που διεκδικείτε πολλά και με φανατισμό, γεγονός που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με φίλους, γείτονες και συγγενείς. Γενικότερα όμως τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ευνοώντας ιδιαίτερα όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Ιουνίου. Η Σελήνη σήμερα στον Τοξότη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Ιουνίου, με νέους φίλους να μπαίνουν στη ζωή σας αλλά και με εύνοια σε ταξίδια, επαφές και συμφωνίες. Συζητήστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να κάνετε κατά τη διάρκεια διακοπών ή μετακινήσεων θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για εσάς, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Ιουνίου.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε αρκετά αναστατωμένοι καθώς και ο Άρης βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, τις ημέρες αυτές όμως μπορεί να δείτε ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα. Μπορεί μεν να επιφορτιστείτε με νέες υποχρεώσεις, ουσιαστικά όμως έχετε το περιθώριο να κάνετε αποδοτικές κινήσεις. Ένα θέμα που έχει σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή δείχνει να έχει μια αισιόδοξη έκβαση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουλίου. Θα πρέπει βέβαια να προσέξετε κάποιες ακραίες αποφάσεις που θα πάρετε, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αύριο μπορεί να σας επηρεάσει ιδιαίτερα. Προσοχή λοιπόν. Ευκαιρίες υπάρχουν τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες μπορεί να επηρεάζεστε από την αυριανή Πανσέληνο, όμως, μια έμπνευση, ένα σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας , μπορεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι η ένταση δεν λείπει. Να είστε προσεκτικοί, ο Ιούλιος είναι ένας περίεργος μήνας, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Αυγούστου, σήμερα ωστόσο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή. Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-14 Αυγούστου αλλάζουν γενικότερα πολλά πράγματα στη ζωή σας, με κάτι απρόσμενο ή μια σημαντική αλλαγή να κάνουν την εμφάνισή τους τις ημέρες αυτές! Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα, έστω και αν έχετε ανησυχίες ή κάποιες μυστικές επαφές. Οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μετά τις 20 Αυγούστου.

Παρθένος

Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται σήμερα για εσάς τους Παρθένους ενώ προωθείται οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τους φίλους και τη συλλογική δουλειά. Με μυστικούς τρόπους μπορείτε να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα ώστε να βοηθήσετε την οικογένειά σας ή ακόμη και ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας επιστρέφει μια παλιά υπόθεση, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Ενδεχομένως οι υποθέσεις αυτές να έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, με τα παιδιά σας ή τα νεαρότερα μέλη της οικογένειάς σας γενικότερα. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου προσέχετε ώστε οι επιλογές σας να είναι οι σωστές για να μην αντιμετωπίσετε απρόοπτα γεγονότα.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή, είναι μια ημέρα έντασης για εσάς τους Ζυγούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ενώ μπορεί μάλιστα να σας αγγίζει η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου. Το θεαματικό όμως τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη (κυβερνήτης πλανήτης σας) δίνει λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 14-15 Οκτωβρίου μια αλλαγή έρχεται στο προσκήνιο, ενώ ανάμεσα σε φίλους ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Βεβαίως, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας, όμως η αυριανή Πανσέληνος μπορεί να σας επηρεάσει άμεσα. Αδράξτε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, όμως προσέχετε να μην διακινδυνέψετε να σταθερά δεδομένα της ζωής σας.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, η επιστροφή του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει μόνο όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ η Σελήνη στον Τοξότη προωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά σας θέματα. Μια αλλαγή θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο ή γενικότερα στο επαγγελματικό περιβάλλον, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 14-15 Νοεμβρίου, ενώ τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται για όσους είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα νεαρό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχει την ανάγκη σας.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες έχετε σήμερα μια θαυμάσια ευκαιρία να προωθήσετε κάποια σημαντικά σχέδια τα οποία σχετίζονται με τα οικονομικά σας, ενώ, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι λίγο πριν λίγο μετά τις 12 Δεκεμβρίου, θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες! Οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και γενικά η προσωπική σας ζωή μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με ένα οικονομικό θέμα, όπως και με την υγεία σας ή την υγεία των δικών σας προσώπων.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους, η οποία θα μπορούσε να έχει και έναν οικονομικό χαρακτήρα. Ασχολείστε ιδιαίτερα με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, ο Άρης όμως απέναντί σας μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε γενικότερα όλο τον Ιούλιο, ενώ και η αυριανή Πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει ένα νέο δρόμο.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητά σας. Ειδικά για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη και ο Δίας από το απέναντί σας ζώδιο κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ μπορεί να φέρουν κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Οι φίλοι επίσης είναι πολύ σημαντικοί για εσάς. Μόνο όσοι είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας (18/2) θα δείτε παλιές επαγγελματικές ή οικογενειακές σας υποθέσεις να έρχονται στο προσκήνιο.

Ιχθείς

Για τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα που θα ασχοληθείτε με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή με κάποιες οικογενειακές σας καταστάσεις. Προωθήστε τα σχέδιά σας, ενώ θα έχετε και την βοήθεια των φίλων σας. Το θαυμάσιο τρίγωνο Αφροδίτης - Δία - Ουρανού ευνοεί θέματα που έχουν σχέση με την υγεία ή την εργασία σας. Μάλιστα τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας θα έχουν και οικονομικές προεκτάσεις! Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου τις ημέρες αυτές, αύριο μεθαύριο μπορεί να έχετε σημαντικές εξελίξεις τις οποίες ήδη διαισθάνεστε ή οραματίζεστε!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ