Χτύπημα για τον τουρισμό το κλείσιμο των τραπεζών - iefimerida.gr

Χτύπημα για τον τουρισμό το κλείσιμο των τραπεζών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χτύπημα στην τουριστική βιομηχανία της χώρας αποτελεί το κλείσιμο των τραπεζών από αύριο το οποίο συμπίπτει χρονικά με το ξεκίνημα της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.

Όπως αναφέρει ο Guardian, το κλείσιμο των τραπεζών «καταστρέφει τις ελπίδες ότι οι τουρίστες θα βοηθήσουν να ανασυρθεί από την ύφεση σύντομα».

Το κλείσιμο των τραπεζών στην αρχή της τουριστικής περιόδου σχολιάζεται και στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι ελληνικές τράπεζες κλείνουν. Ακριβώς στην αρχή της τουριστικής σεζόν», γράφει ο Ίαν Τρέινορ, ενώ ο Χιούγκο Ντίξον σχολιάζει ότι «η ελληνική τουριστική βιομηχανία πρόκειται να πληγωθεί από τι γεγονός ότι οι τουρίστες δεν θα είναι σε θέση να βγάλουν χρήματα από τα ΑΤΜ».

«Τραπεζική αργία για την Ελλάδα ενώ πολλοί ακυρώνουν τις προγραμματισμένες διακοπές τους στη χώρα: τεράστιες ζημιές στην οικονομία στην χειρότερη δυνατή στιγμή», γράφει άλλος χρήστης.

Χτύπημα για τον τουρισμό το κλείσιμο των τραπεζών | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρισμός κλείσιμο τραπεζών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ