Πού θα ψηφίσουμε για το δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Πού θα ψηφίσουμε για το δημοψήφισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους πολίτες για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος σε μία εβδομάδα.

Επίσης σημειώνεται από το ΥΠΕΣ πως «για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας προβλέπεται η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στα ίδια εκλογικά τμήματα, με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, όπως είχαν ορισθεί για τις εθνικές εκλογές της 25.1.2015 και με συντετμημένες προθεσμίες.

Το Υπουργείο θα ενημερώνει διεξοδικά τους πολίτες με επόμενες ανακοινώσεις του. Η διαδικασία προετοιμασίας του δημοψηφίσματος της 5.7.2015 εκτυλίσσεται ομαλά».

ΥΔΜΗΔ: Οι τελικές ρυθμίσεις διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Το κείμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στον τρόπο διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος και το οποίο έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δεν περιλαμβάνει σε καμία περίπτωση τις τελικές ρυθμίσεις του υπουργείου Εσωτερικών.

Το ολοκληρωμένο κείμενο του ΥΠ.ΕΣ., αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μέχρι το τέλος της ημέρας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ