Στις 8/12 η Μέριλιν Μονρό επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη [trailer] - iefimerida.gr

Στις 8/12 η Μέριλιν Μονρό επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη [trailer]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υποψήφια για Όσκαρ (για το Blue Valentine) Μισέλ Ουίλιαμς ηγείται ενός all-star cast στην ταινία My Week With Marilyn, μια ταινία που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρό.
Θέλοντας απεγνωσμένα να κερδίσει το σεβασμό του Χόλιγουντ και να την πάρουν στα σοβαρά, η θρυλική ηθοποιός ταξιδεύει στο Λονδίνο το 1956 για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Ο Πρίγκηψ και η Χορεύτρια", δίπλα στον Λόρενς Ολίβιε. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που περιγράφονται στο βιβλίο του Κόλιν Κλαρκ – ο οποίος ήταν βοηθός του Ολίβιε την εποχή εκείνη – η ταινία εξερευνά μια πλευρά της Μονρό που δεν έχουμε ξαναδεί.
Μαζί με την Μισέλ Ουίλιαμς συμπρωταγωνιστούν οι Κένεθ Μπράνα , Έμα Ουάτσον, Τζούντι Ντεντς , Τζούλια Ορμόντ και Ντόμινικ Κούπερ .

Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις 8 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ