Δραγασάκης: Θα συνεχιστεί η συνεργασία με την ΕKT και την ΤτΕ για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας - iefimerida.gr

Δραγασάκης: Θα συνεχιστεί η συνεργασία με την ΕKT και την ΤτΕ για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ το Eurogroup αποφάσιζε τη μη επέκταση του προγράμματος της Ελλάδος πέραν της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτοςσυναντιόταν με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Μετά τη συνάντηση, οι κ.κ. Δραγασάκης και Τσακαλώτος δήλωσαν ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την ΕKT και την Τράπεζα της Ελλάδος για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Σημειώνεται ότι αύριο, Κυριακή, αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ, προκειμένου να αναθεωρήσει το ύψος του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Δραγασάκη ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ