Παπαρήγα: Με πρόσχημα την Αριστερά διαβρώνετε και αλλοιώνετε συνειδήσεις - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Με πρόσχημα την Αριστερά διαβρώνετε και αλλοιώνετε συνειδήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα επισημαίνοντας πως «με πρόσχημα την Αριστερά διαβρώνετε και αλλοιώνετε συνειδήσεις συστηματικά και επανειλημμένα…».

Η κυρία Παπαρήγα σημείωσε ακόμη ότι «το πρόγραμμά σας θα παραταθεί και θα το εμφανίζετε ως συμβιβασμό έντιμο και αξιοπρεπή. Δεν υπάρχει συμβιβασμός αξιοπρεπής. Ο μόνος συμβιβασμός είναι μέσα στο μαζικό κίνημα και όχι με τραπεζίτες και βιομηχάνους», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Η ζημιά που κάνετε στο λαό είναι πολύ μεγάλη. Από το go back -που είναι λάθος αγγλικά- πήγατε στο "γίναμε φίλοι με την Μέρκελ"» και συμπλήρωσε: «Δεν ξεφύγατε από τον στόχο ενός συμβιβασμού. Δεν είχατε αγαθούς σκοπούς. Είχατε την αφέλεια ή την διαπλοκή πως μπορείτε να αξιοποιήσετε ρώσικα και αμερικάνικα κεφάλαια. Σας χάιδεψαν την πλάτη αλλά για εμάς δεν είναι το θέμα στην εθνικότητα του αγοραστή. Είμαστε αντίθετοι με το κεφάλαιο γενικά ελληνικό ή ξένο. Ξεχάσατε όμως ότι αυτοί σας προσφέρουν τις υπηρεσίες μόνο ως μέλος της ΕΕ. Να σας χρησιμοποιήσουν».

«Παίζετε με την φωτιά σε μια περιοχή που μπορεί να αναβλύσει γενικευμένος πόλεμος», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «ένα άλλο ψέμα αισχρό που λέτε είναι για την λαϊκή κυριαρχία λες και είναι προνόμιο μόνο του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ και ξεκαθάρισε ότι «όχι» του Περισσού δεν αθροίζεται με κανένα «όχι»».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέκα Παπαρήγα ΚΚΕ αριστερά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ