Η γραμμή της κυβέρνησης είναι «Οχι»: Τι δήλωσαν οι υπουργοί εξερχόμενοι του Μαξίμου - iefimerida.gr

Η γραμμή της κυβέρνησης είναι «Οχι»: Τι δήλωσαν οι υπουργοί εξερχόμενοι του Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρη θέση παίρνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης υπέρ του «όχι» στην πρόταση που κατέθεσαν οι δανειστές, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις των υπουργών εξερχόμενων του Μεγάρου Μαξίμου

Αναλυτικά:

Κουρουμπλής: Παραμένουμε στο ευρώ, παραμένουμε στην Ευρώπη. Αν θέλουμε κάτι άλλο ας αποφασίσει ο λαός

Λαφαζάνης: Ο λαός δημοκρατικά θα ψηφίσει. Το ερώτημα είναι σαφές «Ναι ή όχι» στις βάρβαρες πολιτικές. Ολοι θα ψηφίσουμε «όχι»

Κατρούγκαλος: Το να μιλήσει ο λαός είναι ένα μήνυμα δημοκρατίας. Οι εκλογές σημαίνουν κάτι. Είναι σεβασμός στο λαό, σεβασμός στη δημοκρατία.

Ξυδάκης: Αν αποφασίσει να δεχθεί τις προτάσεις ο ελληνικός λαός η κυβέρνηση θα τις σεβαστεί

Παππάς: Είναι μια καλή νύχτα, θα ξυπνήσει μια όμορφη μέρα για να αποφασίσει ο λαός αν αυτή η συμφωνία θα γίνει αποδεκτή. Θα ξημερώσει μία πολύ όμορφη μέρα Καλώ τους ακραίους κύκλους να μην παίξουν με τη σταθερότητα του κοινού νομίσματος Οποίος παίζει με ακραία σενάρια έχει ιστορική ευθύνη Να μην παίζουν με τις καταθέσεις και την ψυχραιμία των πολιτών Η πρόταση είναι ασύμβατη με τη λαϊκή εντολή και το μέλλον της ανάπτυξης της Ελλάδας Η Ευρώπη μπορεί να βρει τη λύση χωρίς το ΔΝΤ

"Στον εκβιασμό απαντάμε με δημοκρατία. Στις μονοπωλιακές αγορές με την θέληση των πολιτών. Στον άγριο νεοφιλελευθερισμό με κοινωνική δικαιοσύνη" έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοψήφισμα γραμμή κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ