Κάμερον σε ομόλογό του: Ισως να ήταν καλύτερο για την Ελλάδα ένα Grexit - iefimerida.gr

Κάμερον σε ομόλογό του: Ισως να ήταν καλύτερο για την Ελλάδα ένα Grexit

Julien Warnand/EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ισως να ήταν καλύτερο για την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη για να επιδιορθώσει την οικονομίας της», φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σύμφωνα με διπλωματικό έγγραφο, που επικαλείται ο Guardian.

Σε αυτό περιγράφεται η κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε ο Βρετανός πρωθυπουργός με ομόλογό, που δεν κατονομάζεται, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.

Το έγγραφο αναφέρει: «Σχετικά με την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός (της Βρετανίας) αναρωτήθηκε αν είναι σοφό εκ μέρους της Ανγκελα Μέρκελ να επιτρέψει να διεξαχθεί η συζήτησε σε επίπεδο πρωθυπουργών για την Ελλάδα και αναρωτήθηκε αν μήπως θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη ώστε να λύσει τα προβλήματα της οικονομίας της- αν και παραδέχτηκε ότι και σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχαν σοβαροί κίνδυνοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ