Με καθυστέρηση η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ - Θα αρχίσει από το βράδυ της Παρασκευής - iefimerida.gr

Με καθυστέρηση η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ - Θα αρχίσει από το βράδυ της Παρασκευής

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αναγκαστικό δανεισμό εξασφαλίστηκαν οι συντάξεις του Ιουλίου από το υπουργείο Εργασίας, το οποίο αναζητούσε τα χρήματα και αποφάσισε να τα πάρει με δάνειο από το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οπως διαβεβαιώνει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά.

Διευκρινίζει, δε, πως «στις 29/6 θα δοθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ, στις 30/6 θα δοθούν οι συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ, ενώ την 1η Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ».

Το υπουργείο, επιπλέον, αναφέρει «ότι οι τράπεζες που πιστώνουν ήδη από σήμερα 26/6/2015 τους λογαριασμούς συνταξιούχων πελατών τους μας ενημέρωσαν ότι θα ξεκινήσουν τη διενέργεια των σχετικών πιστώσεων στις 21.00 το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής δεν είχε εγκριθεί το δάνειο και δεν είχε καταβληθεί ούτε το ΕΚΑΣ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ