Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον πεθαίνει και ο φίλος της κάνει διακοπές στη Φλόριντα [εικόνες]

Την ίδια στιγμή που οι συγγενείς της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν βρίσκονται γύρω από το κρεβάτι της στην Ατλάντα αυτές τις τελευταίες στιγμές, χιλιόμετρα μακριά, ο σύντροφος της Νικ Γκόρντον φαίνεται να χαλαρώνει στην πισίνα του σπιτιού του στη Φλόριντα.

Τις αποκλειστικές φωτογραφίες δημοσιεύει η Daily Mail λιγότερο από 24 ώρες αφότου διέρρευσε ότι η μνηστή του, Μπόμπι Κριστίνα βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη και η κατάσταση της συνεχίζει να επιδεινώνεται.

Παράλληλα, ο Εισαγγελέας της Τζόρτζια αποκαλύπτει ότι επανεξετάζει την υπόθεση με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. H ανακοίνωσή τους έρχεται μόλις μια ημέρα αφότου η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα κατέθεσε μήνυση 40.000.000 δολαρίων ενάντια στον Γκόρντον υποστηρίζοντας ότι έκλεψε χρήματα από την Μπόμπι και την κακοποίησε βίαια το βράδυ πριν βρεθεί στη μπανιέρα τους σπιτιού της στη Τζόρτζια στο οποίο συζούσαν.

Ο Γκόρντον είναι πιθανό να γίνει κύριος ύποπτος μιας πραγματικής έρευνα δολοφονίας, καθώς ο θάνατος της Μπόμπι Κριστίνα μπορεί να μην ήταν ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ