«Σφαγή» στα πόδια του Γούτα - Τι ποσό ζητάει η Σκόντα Ξάνθη - iefimerida.gr

«Σφαγή» στα πόδια του Γούτα - Τι ποσό ζητάει η Σκόντα Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γούτας αποτελεί το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου όσον αφορά την άμυνα και αυτό αποτυπώνεται από τις προτάσεις που έχει δεχθεί η Σκόντα Ξάνθη για την πώλησή του.

Ο κεντρικός αμυντικός της θρακιώτικης ομάδας, ο οποίος έχει ήδη συμπληρώσει 95 συμμετοχές σε ηλικία 21 ετών, αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ευρώπη. Μετά τον Αγιαξ και η Αντερλεχτ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του ύψους 1,3 εκ. ευρώ ωστόσο ο κ.Πανόπουλος δεν την έκανε δεκτή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κράτησε αρνητική στάση όχι επειδή δεν ήταν ικανοποιητικό το ποσό αλλά επειδή οι Βέλγοι δεν δέχθηκαν ποσοστό μεταπώλησης.

Ομως ενδιαφέρον υπάρχει και από την ελληνική αγορά. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να αποκτήσουν το νεαρό άσο, με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν περίπου 800,000 ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 10% ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη κρούση. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν θα βιαστεί να πουλήσει τον Γούτα, προσπαθώντας να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ